Tepeköy Şehit Astsubay Yıldırım Akbulut İlkokulu
TEPEKÖY MAH. MERKEZ KÜME EVLERİ TEPEKÖY ŞEHİT ASTSUBAY YILDIRIM AKBULUT İLKOKULU BLOK NO 106/1 BERGAMA / İZMİR

VİZYON

Çağdaş bir eğitim ortamında kendini tanıyan, sorgulayabilen, teknoloji kullanımına, plan ve projeye öncelik tanıyan bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizi; Atatürkçü düşünce ışığında 21. yüzyılın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi, teknoloji ve eğitim altyapısı ile donatmak.

BAŞARILAR

2021-2022 Eğitim Öğretim döneminde okulumuz öğrencilerinden Sultan Aktaş "24 Kasım Öğretmenler Günü" şiir yarışması ilçe üçüncüsü, Hayrettin AKbulut ise "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" şiir yarışmasında ilçe üçüncüsü olarak okulumuzu temsil etmişlerdir.

Tam Gün

Bergama İlçe Merkezine 8 km, Bergama Terminale 1 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tepeköy Bergama ya 8 km mesafede bir mahalledir. Mahalle halkı daha çok tarım ve tarıma dayalı ticaret ile uğraşmaktadır.